Tweet dit artikel Delen via LinkedIn Delen via Facebook

NetCMS: web content management system
 
(CMS, website onderhoudsprogramma)

Overal ter wereld uw website kunnen bijwerken? Met NetCMS kán het!

NetCMS Entry, instapCMS NetCMS Basic, MKB CMS NetCMS Enterprise, MBK+ CMS

NetCMS is een webbased CMS, met andere woorden, een on-line beheertool op een beveiligd gedeelte van uw website waarmee u de inhoud van uw website kunt beheren.

NetCMS kent een drietal uitvoeringen, ingedeeld naar de mogelijkheden van het pakket:

NetCMS Entry
Stel, u heeft een website waar u op zich tevreden over bent, alleen zijn de teksten/afbeeldingen verouderd en moeten nodig geupdate worden. Dan is NetCMS Entry iets voor u. De te onderhouden pagina('s) worden door ons in het CMS geplaatst, waarna u in een intuitieve, MS Word-achtige omgeving uw pagina('s) kunt aanpassen. U hoeft geen software te installeren, alles is on-line bereikbaar, dus vanaf elke werkplek met een internetverbinding.
NetCMS Entry is een gratis CMS. U betaalt dus geen licentiekosten, slechts een beperkte bijdrage voor webhosting van uw pagina's, en eenmalige administratiekosten. Dus uw website met CMS voor de laagste kosten!

NetCMS Basic
NetCMS Basic kent vele standaard-modules. De belangrijkste is meestal de WYSIWYG-onderhoudsmogelijkheid waardoor iedereen die met de basisfuncties van Microsoft Word overweg kan, ook zelf zijn website kan onderhouden.
Verder is er de webetalage, webshop (integratie met bijv. iDEAL mogelijk), meertaligheid, gebruikersbeheer, intranet, geintegreerd bestandsbeheer (dus geen aparte FTP-software vereist), vacaturebeheer, nieuwsitems, beveiligingsbeheer, formulierengenerator, wedstrijduitslagen, gastenboek, etc. etc. NetCMS Basic heeft slimme mogelijkheden voor zoekmachine-optimalisatie standaard ingebouwd.
NetCMS Basic kan worden geïmplementeerd in elk denkbaar webdesign (HTML). Het beheren van (delen van) Flash-websites is ook mogelijk.
Al deze mogelijkheden maken NetCMS Basic de ideale contentmanagement oplossing voor het MKB.

NetCMS Enterprise
NetCMS Enterprise is dé oplossing voor de veeleisende website-eigenaar. Het CMS is geheel objectgeörienteerd opgebouwd en kent een zeer uitgebreid maar glashelder gebruikersbeheer waarmee de website-eigenaar geheel in eigen beheer extranetten/intranetten aan zijn website kan toevoegen, onbeperkt webshops (integratie met bijv. iDEAL mogelijk) kan bouwen waarbij bijvoorbeeld delen uit een webshop alleen zichtbaar zijn voor bepaalde gebruikersgroepen, een eigen online agenda kan voeren, etc. etc.
Verder kunnen er meerdere websites in één licentie worden beheerd, er is ondersteuning voor e-commerce, meertaligheid, versiebeheer, bezoekersstatistieken, de mogelijkheden met dit pakket zijn werkelijk onbegrensd.
Dit maakt NetCMS Enterprise uitermate geschikt voor complexe CMS-implementaties (MKB+).

<< Terug