Tweet dit artikel Delen via LinkedIn Delen via Facebook

NetODS: Online shop met orderprint-tool

NetODS (NetTelligence Online Delivery Service) is een kant-en-klaar pakket wat snel kan worden geïmplementeerd om online produkten te verkopen en te onderhouden. NetODS biedt de mogelijkheid om online produkten of diensten weer te geven, met daaraan gekoppeld tekst, een foto, een prijs, een aktieprijs, en een aktiesymbool. Totalen van een bestelling worden tijdens het bestellen continu bijgehouden en getoond.

Zelf beheren

U kunt door middel van de ingebouwde beheerpagina's in NetODS de inhoud van de website zelf onderhouden: u kunt pagina's toevoegen en verwijderen, produkten toevoegen en verwijderen. Vanzelfsprekend mag één produkt op meerdere pagina's tegelijk voorkomen. Er is geen beperking in het aantal pagina's of produkten in de website. De beheerpagina's zijn vanzelfsprekend beschermd middels loginnaam en wachtwoord.

Ook bevat NetODS de mogelijkheid bezoeken aan de website alsmede bestellingen te "loggen" voor analyse. Verder worden er automatisch emails verzonden, zowel naar klanten als naar de winkeleigenaar zelf.

Daarnaast is er de zeer gewaardeerde mogelijkheid dat de bestelling automatisch bij de winkeleigenaar uit de eigen printer komt rollen, of zonodig zelfs op een fax.

Prijsindicatie

NetODS-projecten hebben doorgaans een looptijd van enkele weken, en een voor MKB betaalbare prijzen. De projecten kunnen fixed-price worden uitgevoerd.
Na activering van de website geldt er een maandelijks hostingtarief voor het live houden van de website, de e-mail en de domeinnaam.
Mocht u gebruik willen maken van de faxservice, dan zijn daar separaat kosten aan verbonden.

Een voorbeeld

Een voorbeeld van een mooie NetODS-implementaties is die van Het Apeldoorns Beleg.

Meer mogelijkheden

Indien u nog andere mogelijkheden wenst, kunnen wij maatwerk voor u leveren, of gebruik maken van een ander NetTelligence product genaamd NetCMS. In NetCMS zit een generieke webshop ingebouwd, en vele andere mogelijkheden. Klik hier om meer te lezen over NetCMS.

Meer informatie

Wilt u meer weten over NetODS, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

<< Terug