Tweet dit artikel Delen via LinkedIn Delen via Facebook

Webdesign

Wat is webdesign

Onder "webdesign" wordt doorgaans verstaan het uiterlijk van een website, zowel de indeling als de kleurstelling. Doorgaans is het gewenst de huisstijl (corporate identity) ook in de website te laten terugkomen.

Ontwerp

Aangezien uw website een digitale vertegenwoordiger van uw bedrijf is, is het belangrijk dat de website een goede indruk bij uw bezoekers achterlaat. Een professioneel webdesign met een heldere, intuïtieve indeling dragen daar sterk toe bij.

Als er reeds een partij is die uw huisstijl beheert, werken wij graag met hen samen om een eenduidige uitstraling voor uw bedrijf te verzorgen.
Mocht er echter nog geen huisstijl voorhanden zijn, of de website bewust een eigen identiteit moet krijgen, helpen wij u graag verder met het verzorgen van een degelijk grafisch ontwerp voor uw website.

Redesign

Heeft u al een website die technisch in prima staat is, maar wel een likje verf kan gebruiken? Wij zijn u graag van dienst met het restylen van uw bestaande website. Als u tevreden bent over de functionaliteiten in uw huidige website, bespaart u met een redesign aanzienlijk ten opzichte van het bouwen van een vervangende website. Informeer naar mogelijkheden voor uw website, het verplicht u tot niets.

Huisstijlontwikkeling

U kunt ook een logo of zelfs volledig nieuwe huisstijl door ons laten ontwikkelen. Indien u naast de website ook andere communicatiemiddelen gebruikt, is het vaak wenselijk deze in gelijke stijl te voeren. Beschikt u op dit moment wellicht nog niet over een eenduidige uitstraling in website, briefpapier, enveloppen, etc., klop dan vrijblijvend bij ons aan voor meer informatie over de mogelijkheden.

<< Terug