Tweet dit artikel Delen via LinkedIn Delen via Facebook

Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimization, SEO) is het optimaliseren van uw website voor een goede score bij een of meerdere zoekmachines. Lees meer >>

Gebruikelijkerwijs optimaliseren wij met name voor de zoekmachine Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Er zijn verschillende methodes voor optimalisatie, waaronder ook enkele omstreden methodes. NetTelligence maakt uitsluitend gebruik van de toegestane methodes waardoor wordt voorkomen dat uw website door zoekmachines wordt verstoten, zoals reeds menigeen is overkomen.

Indien u gebruik maakt van ons website-onderhoudsprogramma NetCMS (vanaf de Basic versie) kunt u gebruik maken van de ingebouwde optimalisatie-module waarmee u zelf de trefwoorden kunt beheren per pagina. Hierdoor wordt voorkomen dat er telkens nieuwe optimalisaties moeten worden gedaan voor nieuwe pagina's die u zelf aanmaakt middels het onderhoudsprogramma.

Naast deze noodzakelijke technische optimalisaties kunt u ook zelf bijdragen aan de prestaties van uw website. Bekijk hier 22 gratis basis-tips!

Vragen?

Bel of mail ons, wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met u om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

<< Terug